top of page

Alloygator velgrandbescherming

Alloygator Portfolio

DE ALLERBESTE VELGRANDBESCHERMING

De AlloyGator is een product dat op doeltreffende wijze de velgen van uw auto beschermt op een onopvallende, of juist opvallende wijze door gebruik van één van onze 15 kleuren.

Een AlloyGator is een harde nylon ring die gemonteerd wordt op de velg. De AlloyGator voldoet aan 's werelds strengste veiligheidsnormen en komt zelfs onder zware omstandigheden niet los.

De AlloyGators worden geleverd als set van 4, maar ze zijn ook los te bestellen, bijvoorbeeld als er schade is geweest aan één. Één AlloyGator vervangen kost €75,- incl het verwijderen van de oude.

 

Op dit moment bestaat het assortiment uit 14 kleuren, maar dit wordt nog steeds uitgebreid.

De volgende kleuren zijn beschikbaar: Zwart, Zilver, Goud, Bronze, Wit, Geel, Blauw, Sky Blue, Groen, Gunmetal, Oranje, Roze, Paars, en Rood.

HOE MOET IK DE ALLOYGATORS MONTEREN?

De makkelijkste manier is natuurlijk om het door ons te laten doen. Maar als je een beetje handig bent dan is het zeker iets wat je zelf ook kan doen. Een losse set Alloygators zonder montage kost 

  • inter t/m 19 inch set losse verkoop €129,-

  • 19 t/m 24inch set losse verkoop €159,-

 

Hoe de AlloyGators geïnstalleerd kunnen moeten worden kan je zien in deze video. De installatie duurt ongeveer een uur en je hebt daarbij het volgende nodig:

  • een goede krik

  • een bandenpomp en drukmeter

  • een goede kniptang (bijvoorbeeld om elektriciteitsbuis mee te knippen)

  • een goede kunststof/rubberen hamer


De rest van de benodigdheden vind je in de doos. Hier in zitten onder andere 4 Alloygators, tubetje secondelijm, afdekkapjes en klemmetjes. Uiteraard zit er ook een installatie handleiding bij. Je kan deze ook hier lezen.

De set Alloygators is te gebruiken voor wielen vanaf 13 t/m 24 inch. Het gewicht van de auto mag max 3.000 kg bedragen.

KOSTEN:
14" t/m 19" 225,- incl montage
20" t/m 24" 235,- incl montage

bottom of page