Over ons

YOUR CAR YOUR CHARACTER

Alweer 6 jaar geleden zijn wij begonnen met het waarmaken van onze droom; de autobranche in!

Met passie en jaren lange kennis van auto's en belettering hebben wij onze krachten gebundeld en zijn wij in 2014 WrapAndGo begonnen. Door de vele Tesla's die we in onze shop kregen hebben we besloten om er maar een speciale website voor Tesla's te maken. Zo gezegd zo gedaan :-)

 

Wij geven je Tesla karakter, een karakter dat precies aansluit bij de jouwe!

Onze aandacht gaat uit naar vakmanschap, service, originaliteit en kwaliteit. Wij werken uitsluitend met de beste materialen van van o.a 3M, Avery en Xpel.

Sinds 2016 draagt WrapAndGo met trots het officiële 3M keurmerk, 3M Preferred Car Wrapper. 

Met dit unieke keurmerk zijn wij de enige 3M Preferred Car Wrapper in de regio Haaglanden. 

 

Voor de goedkoopste car wrapper zul je echter wel even verder moeten zoeken.

Voor een professionele car wrapper met passie voor het vak en die staat voor kwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres!

Our workshop reflects our work 

DE BESTE CAR WRAPPERS WERKEN MET DE BESTE MATERIALEN

Voor 3M is kwaliteit enorm belangrijk: dit is terug te vinden in de constante innovatie en lanceringen van nieuwe producten. Naast hoogkwalitatieve producten is het voor 3M ook van belang om deze perfect toe te passen op voertuigen.

 

Vanuit deze gedachte heeft 3M een netwerk van de beste specialistische carwrappers opgezet: bij deze carwrappers ben je verzekerd van de uitmuntende kwaliteit van de 3M materialen en ben je ook verzekerd van een specialist die door 3M getoetst is op zijn vaardigheden. Dit netwerk bestaat uit tientallen specialisten door de hele Benelux: de 3M Preferred Car Wrappers. 

 

Bij deze 3M Preferred Car Wrappers ben je verzekerd van een vertrouwde car wrapper bij jou in de buurt. Deze bedrijven zijn zeer bekwaam in het werken met 3M producten en zijn de eerste partijen die geïnformeerd zullen worden over productlanceringen en nieuwigheden in de markt: jouw auto is dus altijd perfect gewrapt volgens de laatste technieken en trends!

 

 

Kijk voor meer info op: www.3m.nl

3M preffered car wrapper.png