FAQ

Vul een zoekwoord in en het antwoord komt vanzelf naar voren.

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt voor het remklauwen spuiten?


Het spuiten van de remklauwen neemt 26 uur in beslag. Dit i.v.m. de droogtijd van de verf. De Tesla dient 's morgens om 9 uur gebracht te worden en kan de volgende ochtend om 11:00 uur weer opgehaald worden. Remklauwen spuiten kan gemakkelijk i.c.m. andere werkzaamheden gedaan worden.
Hoe lang ben ik mijn auto kwijt voor een chrome delete?


Het chrome deleten van een Tesla Model S en X neemt de gehele dag in beslag. Een Model 3 ontchromen duurt 6 uur. Een chrome delete kan makkelijk i.c.m. andere werkzaamheden gedaan worden.
Hoe lang ben ik mijn auto kwijt voor een full wrap buitenkant?


Het compleet wrappen duurt tussen de 1 en 2 dagen. Dit is afhankelijk van de huidige lak kleur. Bij een witte lak hebben we veel meer werk om de folie ver genoeg weg te werken zodat er aan de buitenkant geen witte lak kleur meer te zien is. Dit is veel minder werk dan bijvoorbeeld bij een zwarte Tesla. Het wrappen kan makkelijk icm andere werkzaamheden gedaan worden.
Hoe lang duurt het spuiten van de velgen?


Het spuiten van de velgen neemt 1,5 dag in beslag, dit i.v.m. het drogen van de verf. 's Morgens de auto brengen en de volgende dag om 14:00 uur kunnen de velgen/auto weer worden opgehaald. Het spuiten van de velgen kan makkelijk i.c.m. andere werkzaamheden gedaan worden.
Hoe lang duurt het tinten van mijn lampen?


Het tinten van de lampen neemt gemiddeld 1,5 uur per set in beslag.
Kan ik uit verschillende tinten folie kiezen voor mijn lampen?


Jazeker. We hebben een "light" "medium" en "dark" smoke folie. Deze hebben we dan ook nog in verschillende prints zoals: Smoke, Stealth (mat), Carbon, Honeycomb, Star Power, Brushed Steel. Ook hebben we een transparante folie om de koplampen tegen steenslag te beschermen. Kijk voor voorbeelden op de volgende link: https://www.teslacarwrap.nl/lampen-tinten
Moet ik een afspraak maken voor het bekijken van de kleurstalen?


Nee dit is niet nodig. Maar voor ons is het wel handig om te weten dat je komt, zodat we alle tijd kunnen nemen om het een en ander uit te leggen.
Zijn jullie 3M gecertificeerd?


Ja wij zijn de enige in de regio Haaglanden die "3M Preferred Car Wrapper" zijn. En hier zijn wij heel trots op! :-) https://www.3mnederland.nl/3M/nl_NL/carwrapping/Bronnen/waarom-3m-gecertificeerde-car-wrappers/
Doen jullie alleen wrappen?


Nee wij doen alles op het gebied van het customizen van jouw Tesla. We zijn een "One Stop Shop" Hier onder vind je een kleine greep uit wat wij allemaal aan jouw Telsa kunnen doen: * Verlagen * Ramen tinten * Lampen tinten * Audio installaties * Bodykits monteren * Leveren van velgen sets * Inbouw lederen bekleding * Velgrand bescherming (Alloygator) * Leveren van diverse gadgets en onderdelen
Hebben jullie vervangend vervoer?


Ja wij hebben vervangend vervoer waar je gratis gebruik van kan maken. Onder voorbehoud beschikbaarheid en reservering. Dit betreft een SmartFor2.
Staat mijn Tesla veilig bij jullie?


Je Tesla is bij ons in goede handen. Wij zijn goed verzekerd tegen schade. We hebben door het gehele pand 16 camera's hangen en we beschikken over een goedgekeurd alarm installatie.
Kan ik jullie Whatsappen?


Dat kan op onze zakelijke 06 nummer. 06-12468044
Geven jullie garantie op de werkzaamheden?


Wij geven de volgende garanties. * 3 jaar garantie op de montage van de wrap folie. * Levenslange garantie op het ramen tinten. * 1 jaar garantie op spuitwerkzaamheden.
Mijn Tesla heeft pas een schade reparatie gehad en is overgespoten, kan deze gelijk gewrapt worden?


Als je Tesla net opnieuw is gespoten dan moet deze eerst 2 weken uitharden voordat wij deze gespoten delen kunnen wrappen.
Beschadigt de wrap folie mijn lak?


In tegenstelling zelfs, het beschermt de lak juist tegen alle vuil van buitenaf zoals bijvoorbeeld vogelpoep, teer en boomsappen. Het beschermt zelfs tegen hele licht beschadigingen door bijvoorbeeld aanrijdingen.
Is er kans op krassen door het snijden van de folie op mijn auto?


Dit is zo goed als uitgesloten. Wij snijden niet met een mes op de auto. Als het snijden op de auto nodig is dan gebruiken we daar een speciale snijtape voor. Knifeless Tape genaamd. De tape plaatsen we onder de folie en in deze tape zit een snijdraad die we zo door de folie heen trekken waardoor we een hele strakke snijlijn hebben.
Ik heb eigen folie, plakken jullie daar ook mee?


Nee, wij plakken niet met eigen aangeleverde folie. Wij gebruiken alleen hoogwaardige folie van merken zoals 3M en Avery. Vaak hebben mensen (goedkope) folie besteld van dermate slechte kwaliteit dat wij onze naam daar niet aan willen hangen.
Hoe lang blijft de wrap folie mooi?


De folie gaat gemiddeld 5 tot 7 jaar mee. Factoren zoals het overdekt stallen van de auto en goed onderhoud spelen hier uiteraard een grote rol bij. Ook verkopen wij speciale onderhoudsmiddelen die de wrap in goede condititie houden.
Wrappen jullie alleen Tesla's?


Nee zeker niet. Wij wrappen alle merken auto's. En we wrappen zo goed als alles met een gladde ondergrond. Boten, scooters, keukens, speakers, deuren, balie's. Heb je vragen of iets gewrapt kan worden mail ons dan.
Verkopen jullie de wrap folie ook los?


Jazeker, je kan bij ons alle benodigheden bestellen die nodig zijn voor het wrappen.
Wrappen jullie ook de binnenkant van de deuren en sponningen?


Ja dat is zeker mogelijk. We kunnen alles zo wrappen dat de originele kleur "nergens" meer te zien is. Standaard wrappen wij de buitenzijde en de binnenzijde tot de eerste rand, zodat er in ieder geval nergens meer van buitenaf de originele lak kleur meer te zien is.
Kan ik met mijn gewrapte Tesla door de wasstraat?


De folieproducenten raden het af om door een wasstraat te rijden. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je met met je gewrapte auto gerust door een wasstraat kunt rijden voor een passend programma. Bij voorkeur een redelijk moderne wasstraat met zachte borstels, i.pv. een oudere wasstraat met hardere borstels. Echter willen wij je erop attenderen dat het gebruik van de wasstraat volledig op eigen risico is. Vlekken zoals vogelpoep, boomschors en teer dienen zo snel mogelijk verwijderd te worden om het intrekken van de vlekken in de folie te voorkomen. Wij verkopen speciale schoonmaakmiddelen die je in de auto kunt bewaren om de vlekken direct te verwijderen. Wij raden aan de carwrap te onderhouden met de producten van Meguiars. Deze zijn alle bij ons in de winkel en webshop (www.teslastuff.nl) verkrijgbaar.
Is alles aan een Tesla te wrappen?


Ongespoten kunststof delen zoals sommige interieur lijsten zijn niet te wrappen. Ook ongespoten kunststof delen aan de buitenzijde zijn niet te wrappen omdat de folie hier gewoon niet op hecht.
Hoe kras gevoelig is de folie?


De folie beschermt de lak eronder maar is verder net zo krasgevoelig als een lak en deze dient ook zo te worden onderhouden.
Kan ik bij jullie pinnen?


Ja je kan bij ons pinnen.
Waarom kan ik mijn Tesla bij een ander bedrijf voor minder laten wrappen?


Alles heeft te maken met het gebruikte materiaal en de werkwijze. Wij demonteren alles zodat we de folie overal netjes kunnen wegwerken en snijden dus niet zomaar de folie ergens langs af. Een perfecte afwerking kost tijd en dit is erg belangrijk voor de levensduur van je wrap. Een goed aangebracht carwrap gaat minimaal 5 tot 7 jaar mee. Wij geven dan ook 3 jaar garantie op de montage. Ook doen wij als extra service 2x een controle om te kijken of jouw wrap er nog perfect op zit. Indien nodig dan verhelpen wij dit kostenloos.
Is het toegestaan de lampen van mijn Tesla te tinten?


Nee het is niet toegestaan om folie aan te brengen op verlichting zowel voor als achter. Maar mits dit goed en netjes is gedaan en niet te donker zal de APK keurmeester dit 9 van de 10 toch goedkeuren omdat er niet te zien is dat het een folie betreft. Maar dit is uiteraard op eigen risico.
Ik heb krassen op mijn Tesla, zijn deze na het wrappen niet meer te zien?


Ja en nee. Lichte krassen waar je niet met je nagel achter blijft hangen zullen niet meer zichtbaar zijn. De wat diepere krassen zal je helaas toch door de folie heen zien. Uiteraard kunnen wij eerst de krassen repareren alvorens te wrappen.
Kan de auto op locatie gewrapt worden?


Voor particulieren wrappen wij uitsluitend in onze eigen werkplaats. Voor dealer bedrijven kunnen wij een uitzondering maken en de auto in een schone, stofvrije en goed verlichte ruimte wrappen.
Kan ik achteraf betalen?


Nee de betaling dient gedaan te worden voor of bij het afhalen van de Tesla. Opdrachten door dealer en leasemaatschappijen zijn daar in uitgezonderd. Mits wij hier een opdrachtbevestiging van hebben.
Waarom is het tinten van een Model 3 zoveel duurder dan een Model S of X?


Dit is omdat de achterruit van een Model 3 zo groot is en wij dit uit 1 stuk willen doen en dit kost daarom enorm veel tijd.
Is het verwijderen van de wrap gratis?


Nee, dit is niet inclusief. Het verwijderen van de wrap kost gemiddeld tussen de 300 en 500 euro. Dit is afhankelijk van de grootte van de auto en hoelang de folie er al op zit. Het verwijderen van de wrap kost gemiddeld 1 tot 1,5 dag tijd.