Zoeken
  • Martin de Boer

3 Series-eigenaren verruilen auto voor Tesla Model 3

Tesla is al lang geen kleine speler meer in de autowereld. Met name als het gaat om de meer high-end auto’s dan doen de elektrische auto’s van Tesla het meer dan goed. De cijfers uit een recent onderzoek naar hoe de Tesla Model 3 in de markt ligt liegen er niet om.

Bloomberg voerde een onderzoek uit onder 5000 Tesla Model 3-eigenaren. Uit dat onderzoek bleek dat veel van de eigenaren hun BMW verruilden voor de elektrische auto. BMW krijgt hardste klap van Tesla Model 3 Uit het onderzoek van Bloomberg blijkt dat het succes van Tesla de grootste bedreiging is voor BMW. Zo verruilden het grootste deel van de Tesla Model 3-eigenaren in de Verenigde Staten hun BMW voor de Tesla. De BMW Series 3 werd in het specifiek het vaakst vervangen door Tesla’s Model 3. Naast de Toyota Prius sedan dan.

Het onderzoek concludeert dat BMW het meest wordt geraakt door de knallende verkoopcijfers van Tesla. Meer dan ieder ander automerk. Dit betekent echter niet dat Tesla meer auto’s verkoopt dan BMW. Deze laatste verkoopt nog altijd meer auto’s. Zowel in de VS als wereldwijd gezien. Het automerk van Musk heeft ook nog geen jaarlijkse winst omgezet, in tegenstelling tot BMW die dit uiteraard jaar in en uit al wel heeft. (Bron: ANP / EPA / Armando Babani)

12 keer bekeken0 reacties
foto_Hoogweg2c_deLier.jpg

Adres

 

Hoogweg 2C

2678 KV De Lier

070 368 10 97

Whatsapp ons +31612468044

info@teslacarwrap.nl

  • Instagram TeslaCarwrap
  • Facebook Tesla Carwrap

Openingstijden

 

Ma-vrij 09:00-18:00

Zat 09:00-12:00

Zat na 12:00 op afspraak

Kom gerust even bij ons langs